Historie Milano Bedding

Roberto de Lorenzo werd in 1963 geboren in Seregno Italië.
Aan het begin van zijn professionele leven, werkt hij in het familiebedrijf van zijn vader.
Hier worden slaapbank maakt. Na zijn afstuderen in 1983, begint hij in 1985 in Kover een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervaardigen van gewatteerde bekleding voor slaapbank van derden.
Dankzij de ervaring en de '' know-how '' verworven door de jaren heen lanceert hij Milano Bedding in 1996. Het merk vestigt zich onmiddellijk als een van de marktleiders in de zeer specifieke sector van innovatieve en kwalitatieve slaapbanken.
Om zijn doelen na te streven, werkt hij samen met verschillende ontwerpers. Door een combinatie van techniek en design en zijn oog voor detail worden nieuwe producten ontwikkeld.
De doelstellingen van Milano Bedding is een perfect product te maken van hoge kwaliteit, 'thuis, comfort en design zijn hierbij essentieel, zodat de klant helemaal tevreden kan zijn.

Specialist in slaapbanken

Sinds 1985 gefabriceerd Milano Bedding® kwaliteitsproducten met de slaapbank als hoofdgroep, die door Milano is geëvolueerd naar een nieuw niveau. Functionaliteit en comfort zijn de belangrijkste kenmerk van dit product. De collectie bevat verschillende gemakkelijke het openen slaapbanken, met een speciaal openingssysteem, om een normale bank om te zetten in een echt bed. de banken zijn voorzien van comfortabele matrassen. en hoezen die volledig afneembaar zijn voor eenvoudige reiniging. Het bed
is in een handomdraai klaar gemaakt. Er is een opslag voor lakens en kussens verborgen in de rugleuning. Milano Bedding heeft compleet assortiment aan slaapbank met diverse modellen.

De collectie

De collectie omvat verschillende en eenvoudige openingssystemen, die het mogelijk maken om een normale bank om te zetten in een écht bed, zonder het verwijderen van de zit- en rug-kussens. Voorzien van comfortable matrassen zoals Bonel Springs, Pocket Springs, Polilatex, Memocomfort en diversen andere mogelijkheden.

De Covers (hoezen) zijn volledig afneembaar voor eenvoudige reiniging of uiteindelijk complete vernieuwing.

Het bed kan altijd kant en klaar met lakens opgemaakt worden. Veel modellen zijn voorzien van een opberg- mogelijkheid, verborgen in de rugleuning voor het makkelijk wegbergen van bijvoorbeeld het hoofdkussen.
Milano Bedding bedding is de complete bron voor iedere behoefte naar een “Slaapbank” of “Sofabed