DCW editions, Euroluce Milan 2015

milan

DCW editions op de Euroluce’15 in Milaan - HAL 9 _ D07/11

UNESCO heeft 2015 uitgeroepen tot het Internationale Jaar van het Licht, in dit jaar is ook weer de toonaangevende verlichtingsbeurs Euroluce’15. De tweejaarlijkse beurs die nu voor de 28ste keer wordt gehouden in Milaan. Euroluce’15 , is het toonaangevende verlichtingsevenement in de wereld.

In April 2015 worden weer de allernieuwste verlichtingsoplossingen gepresenteerd voor woningen, kantoren, horeca en buitenleven, evenals lichtbronnen en lichtontwerp software. In de ware Salone traditie, zal het Euroluce’15 evenement weer bezit nemen van de stad Milaan en professionals en niet-professionals proberen te vangen voor de magie van het licht en verlichting.

Euroluce’15 zal worden gehouden van 14 tot 19 april 2015
HAL 9 _ D07/11

DCW editions zal op Euroluce’15 de nieuwe edities presenteren. Onder het thema “HERE COMES THE SUN” wordt een nieuwe lijn gepresenteerd. Hanglampen ontworpen in 1970 door Bertrand Balas en IN THE TUBE wandlampen ontworpen door Dominique Perrault et Gaëlle Lauriot-Prévost. Deze fraai collectie lampen is geschikt voor zowel binnen als ook voor buiten.

Here comes the sun

Volg de ontwikkelingen binnen DCW editions rechtstreeks via Facebook